Ingrediënten
- 1 pakje Boursin Ail en Fines Herbes of Boursin Poivre
- 4 eetlepels vloeibare margarine
- 4 biefstukken of tartaartjes
- 250 gr. (kastanje) champignons
- 1 dl medium dry sherry of vleesbouillon
- zout
- versgemalen peper
- 2 eetlepels fijngehakte peterselie
- 1 ui gesnipperd
- aluminiumfolie
Bereiding
Verhit 2 eetl. margarine in een koekenpan en bak de biefstukjes of tartaartjes op hoog vuur in 4-6 minuten bruin en van binnen rosé.
Bak de ui twee minuten mee.
Verhit intussen 2 eetlepels margarine in een wok en roerbak de champignons op hoog vuur in 3-4 min. bruin.
houd het vlees warm onder aluminiumfolie.
Roer de sherry en de Boursin door het bakvet van de champignons.
Verwarm het geheel al roerende tot een mooie saus ontstaat. Schep de peterselie door de champignons en breng ze op smaak met zout en peper.
Leg de biefstukjes of tartaartjes op vier borden en schep de champignons erop.
Opmerkingen
- Aantal personen: 4
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Lekker met gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes