Ingrediënten
- 2 uien
- 1 kg. rundergehakt
- 3 pakjes gepureerde tomaten
- 1 blikje mais
- 2 bl. chili-bonen [A.H.]
- 3 verse paprika’s
- 2 goudkuipjes smeerkaas
- bouillon blokjes
- oregano, basilicum, zout, peper
- worchestershire sauce
- knoflook
- crème fraîche
- stokbrood
- Parmezaanse kaas
Bereiding
2 uien fruiten
1 kg. rundergehakt aanbraden
3 pakjes gepureerde tomaten
1 blikje mais
2 bl. chili-bonen [A.H.]
3 verse paprika’s in stukjes
2 goudkuipjes smeerkaas met bouillon aanvullen [blokjes]
Op smaak brengen met oregano, basilicum, zout, peper, worchestershire sauce, knoflook.
Als alles goed heet is, vóór opdienen 1 of 2 bekertjes crème fraîche erdoor.
Serveren met stokbrood en Parmezaanse kaas.
Opmerkingen
- Aantal personen: 10