Ingrediënten
- 1 ui
- 1 bakje champignons
- 25 g boter of margarine
- 1 liter melk
- 1 pak aardappelpartjes (ca 375 g)
- 250 g soepgroente
- 100 g chorizworst
- 1 blik hot-knakworstjes
- 1 blik champignon-cremesoep (0.46 l)
Bereiding
Ui pellen en snipperen, Champignons schoonmaken en in vieren snijden. In een pan de boter verhitten. Ui ca. 2 minuten fruiten. Champignons toevoegen en ca. 2 minuten meebakken, af en toe roeren. Melk erbij schenken en al roerende aan de kook brengen. Aardappelpartjes en soepgroente toevoegen en met het deksel op de pan ca. 5 minuten zachtjes koken. Intussen chorizoworst en knakworst in stukjes snijden. Champignonsoep door soep roeren en al roerende aan de kook brengen. Beide worstsoorten door de soep roeren en ca. 5 minuten zachtjes mee laten koken.
Opmerkingen
- Aantal personen: 6
- Bereidingstijd: 40 minuten
- Lekker met (bruin) stokbrood
- Bron: Allerhande