Ingrediënten
- 4 eieren
- 100 gram basterdsuiker
- 50 gram meel
- 50 gram maizena
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 mespunt zout
- 3/4 liter slagroom
- 1 mok advocaat
- nootjes
- hagelslag
- 2 pakjes bokkenpootjes
Bereiding
De eieren, basterdsuiker en de mespunt zout, in een kom doen en tot een witte schuimige massa kloppen.
Het meel, maizena en het bakpoeder zeven en voorzichtig onder de ei-massa scheppen.
Een springvorm invetten met boter en paneermeel.
De oven 5 min. voorverwarmen.
De taart in 20 min. gaar bakken.
De taart af laten koelen, daarna de taart 2x doorsnijden.
Op de onderste helft slagroom , nootjes en de doormidden gebroken bokkenpootjes doen.
Hierop een beetje advocaat en dan nog wat slagroom.
Hierop weer een helft van de koek en alles herhalen.
Afwerken met hagelslag.
Opmerkingen
- Bereidingstijd: 20 minuten