Chili con Carne met ijsbergsla

Ingrediënten

  • 300 gr. witte rijst
  • 2 el olie
  • 400 gr. rundergehakt
  • 2 stazakken HAK Bonenschotel Chili con Carne (590 gr)
  • 1/2 ijsbergsla in reepjes
  • 2 el knoflooksladressing
  • 4 el zure room
  • 2 el platte peterselie, fijngehakt

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
Verhit in een hapjespan de olie en bak het gehakt rul.
Voeg de stazakken bonenschotel Chili con Carne toe en verwarm in 4-5 min. op laag vuur, roer af en toe.
Meng de ijsbergsla met de sladressing. Verdeel de rijst met de Chili con Carne over 4 diepe borden en schep er een lepel zure room op.
Bestrooi met de peterselie en serveer met de knapperige ijsbergsla.

Opmerkingen

  • Aantal personen: 4
  • Wachttijd: 20 minuten