Ingrediënten
- 2 plakken gekookte achterham à 100 g
- 1 pak gezeefde tomaten à 500 g
- 2 theelepels kruidenbouillonpoeder (Knorr)
- 2 blikjes mini maïskolfjes (nettogewicht 155 g Pavone)
- l blikje exotische bonen in milde paprikasaus (nettogewicht 400 g Royal Mail)
- 5 takjes peterselie
- 2 eetlepels geraspte oude kaas
- 2 harde bruine bolletjes
Bereiding
Ham in kleine blokjes snijden. In pan gezeefde tomaten met 2 dl water en bouillonpoeder aan de kook brengen. Intussen maïskolfjes halveren. Hamblokjes bonen met saus en maïskolfjes aan tomatenbouillon toevoegen en ca. 5 minuten mee verwarmen. Peterselie erboven fijn knippen. Soep op twee borden scheppen. Bestrooien met kaas. Direct serveren met bruine bolletjes.
Opmerkingen
- Aantal personen: 2
- Bron: Allerhande