Gevulde Tomaten Vissoep

Ingrediënten

  • 1 dunne prei
  • 2 aardappels
  • 1/2 courgette
  • 1 blikje soep Supreme de tomates (Unox)
  • 1/2 eetlepel Provençaalse kruiden
  • 1 teentje knoflook
  • 200 g kabeljauwfilet (diepvries)
  • 1 blikje garnalen (Deep Blue nettogewicht ca. 200 g)

Bereiding

Prei schoonmaken, wassen en in dunne ringen snijden. Aardappels schillen, wassen en in kleine blokjes snijden. Courgette wassen en in kleine blokjes snijden. In pan doen: soepwater volgens gebruiksaanwijzing op blikje, prei, aardappels, courgette en Provençaalse kruiden. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Al roerende tegen de kook aan brengen. Kabeljauw-  filet erin leggen en in de soep ca. 10 minuten zachtjes tegen de kook aan verwarmen. Kabeljauwfilet weer uit soep nemen en in kleine stukjes snijden. In zeef garnalen afspoelen. Kabeljauwfilet en garnalen door soep roeren en ca. 2 minuten mee warmen. Serveren met een sneetje bruin stokbrood.

Opmerkingen

  • Aantal personen: 2
  • Wachttijd: 25 min.