Groentesalade met kidneybeans

Ingrediënten

  • 150 g sperziebonen
  • zout
  • 1 kleine gele paprika
  • 1 blik kidneybonen(nettogewicht ca. 400 g ,AH)
  • 1 blikje asperges (nettogewicht ca. 250 g)
  • 1 dikke plak achterham (150 g)
  • 3 eetlepels paprikasalade (AH)
  • 3 eetlepels knoflooksladressing (AH)
  • peper
  • 1 kaas uienstokbrood (200 g)

Bereiding

Sperziebonen schoonmaken en wassen en in stukjes van ca. 3 cm snijden. In pan met water en snufje zout sperziebonen in ca. 10 minuten beetgaar koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen. Intussen paprika schoonmaken,wassen en in blokjes snijden. In zeef kidneybonen laten uitlekken. Asperges afgieten en in stukjes snijden. Ham in blokjes snijden. In kom sperziebonen, kidneybonen, asperges, ham, paprikasalade en dressing voorzichtig door elkaar scheppen. Groentesalade op smaak brengen met zout en peper. Salade over twee borden verdelen. Stokbrood in plakken snijden en erbij serveren.

Opmerkingen

  • Aantal personen: 2
  • Wachttijd: 20 min.
  • Bron: Allerhande