Ingrediënten
- 6 eieren
- 2,5 deciliter dikke kokosmelk (uit blik)
- 250 gram palmsuiker
Bereiding
Klop de eieren met de Kokosmelk en suiker tot een schuimig mengsel. Giet dit mengsel in 6 magnetronvormpjes. Zet de vormpjes in een magnetronschaal en giet er zoveel heet water bij dat de vormpjes tot ongeveer de helft in het waterbad staan. Zet de schaal 7 minuten in de magnetron op 70% (650 watt)waarbij u de schaal twee keer een kwart slag draait. Neem de vormpjes uit het waterbad en laat ze circa 5 minuten nagaren. Dien ze warm op.
Opmerkingen
- Aantal personen: 6
- Bron: Volkskrant
- Voor dit dessert is palmsuiker nodig. Deze suikersoort wordt van het sap van de bloem van de kokospalm gemaakt en heeft een aparte scherpe maar tevens zoete smaak die niet overheersend is. Dit nagerecht doet nog het meest aan een crème karamel denken.