Ingrediënten
- 1 ui
- 2 tomaten
- 200 g (maïs)kipfilet
- zout
- peper
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 eetlepels olie
- 1 zak panklare prei (500 g)
- 3 eetlepels kerrie-ananassaus (flesje Calvé)
- wok of grote braadpan
Voorbereiding
Ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in stukken snijden.
Bereiding
Kipfilet in reepjes snijden en bestrooien met zoutpeper en kerriepoeder. In wok olie verhitten. Kip ca. 5 minuten roerbakken. Uit pan op bord scheppen. In bakvet ui ca. 2 minuten roerbakken. Prei toevoegen en nog ca. 5 minuten roerbakken. Tomaat, kip en kerriesaus erdoor scheppen. Nog ca. 5 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Overdoen in schaal. Serveren met aardappelpuree.
Opmerkingen
- Aantal personen: 2
- Bereidingstijd: 20 min.
- Wachttijd: 10 min.
- Bron: Allerhande