Rozemarijn koekjes

Ingrediënten

  • 2 eiwitten
  • 100 gr suiker
  • 50 gr boter
  • 1 citroen, schil geraspt
  • 1 eetlepel rozemarijn, geplet
  • 70 gr bloem

Bereidinge

Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bedek een bakplaat met bakpapier.

Klop de eiwitten met de suiker tot ze stijf zijn.

Smelt de boter en laat afkoelen.

Meng de eiwitten met de citroenrasp en rozemarijn, klop goed.

Voeg de boter en bloem toe.

Schep steeds een lepel van het beslag op het bakpapier en maak ze met de achterkant van de lepel plat in een cirkelbeweging, zodat je dunne koekjes krijgt.

Bak ze 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Haal ze voorzichtig van de bakplaat en rol ze een beetje in de vorm van een bloemblaadje terwijl ze nog heet zijn. Laat afkoelen.

Opmerkingen

  • Aantal porties: 20
  • Voorbereiding: 15 min
  • Bereiding: 5 min